Deelnemen

vrij rijden>

Een leuke manier om jouw klassieker of youngtimer of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €40,- (in de voorverkoop, ter plaatse €45,-) kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, minimale leeftijd 16 jaar, is toegestaan.
De auto waarmee je wil gaan rijden moet wel zijn goedgekeurd voor de paddock. Je kan je auto aanmelden via het kopje 'showpaddock'. Na aanmelding krijg je per e-mail te horen of je auto is goedgekeurd. Daarna kan je een deelnameticket Tracktime bestellen.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

VOOR VERTREK NAAR ZANDVOORT

 

Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier
- helm
- geldig rijbewijs

Concours d’Elegance>

Op de paddocks vindt er natuurlijk een Concours d’Elegance plaats, waar u met uw klassieker of youngtimer meedingt naar de hoogste eer in uw klasse, of misschien wel de eretitel Best of Show. De deelnemende auto’s zullen door enkele ervaren juryleden worden beoordeeld onder leiding van een deskundige jury.

 

Maak kans op een van de bekers! Doe mee en show je auto heel de dag op het speciale concourspaviljoen. Aanmelden kan ter plaatse bij het podium van het Concours d'Elegance op de paddock.

Showpaddock>

Vele honderden supercars, exclusieve auto’s, performance kanonnen en natuurlijk de meest bijzondere hypercars tref je in het wild aan op het paddock van het Circuit Zandvoort. Nergens anders dan op Supercars & Classics vind je zo een grote variatie aan exclusieve bolides. Sommige auto’s kun je zelfs aanraken (maar doe dit niet!) en diverse topstukken kun je afgebakend bewonderen. Wil je deze auto’s in actie zien, wacht dan tot de eigenaar de auto naar het circuit rijdt voor de dragraces, de parade of tracktime.

 

Via onderstaande link kan je je auto aanmelden. Wordt deze goedgekeurd voor de showpaddock dan ontvang je een gratis showautoticket! Voor jezelf krijg je dan ook 1 gratis entreeticket, deze wordt in de week voor het evenement naar je gemaild.

 

KLIK HIER OM JE AUTO AAN TE MELDEN

parade>

Een leuke manier om jouw klassieker of youngtimer of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €20,- (in de voorverkoop, ter plaatse €25,-) kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en 1 passagier, minimale leeftijd 16 jaar, is toegestaan.
De auto waarmee je wil gaan rijden moet wel zijn goedgekeurd voor de paddock. Je kan je auto aanmelden via het kopje 'showpaddock'. Na aanmelding krijg je per e-mail te horen of je auto is goedgekeurd. Daarna kan je een deelnameticket Parade bestellen.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

VOOR VERTREK NAAR ZANDVOORT

 

Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier
- geldig rijbewijs

Supercar experience>

Ooit wel eens willen meerijden in een Ferrari, of droom je ervan zelf in een Lamborghini of een Nissan GTR achter het stuur plaats te nemen? Doe dan mee aan de Supercar Experience tijdens Supercars & Classics. Binnenkort kun je je deelname boeken in de ticketshop!

Tickets
FOLLOW US: